Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

και τώρα Βομβάη !



τι θα δώσουμε τώρα σαν αντάλλαγμα για τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας?

διαβατήρια αλλάξαμε. Αντιτρομοκρατικό νομο επίσης. Κάμερες ολούθε!

Θέλω κι άλλα μέτρα, οτι μπορείτε σας παρακαλώ! Κάτι που να με κάνει να νιώθω ασφάλης. Ας πουμε barcode ή ενα φυτευτό μικροτσίπ. Αλλα επιτέλους καντε κάτι. Μια βδομαδα τώρα παρακολούθω τις εξελίξεις και δεν βλέπω ουτε μέτρα αλλα ούτε και πόλεμο.

Ντροπή! Δώστε κατι στον κόσμο σας που σας περιμένει με τοση αγωνία...

Χθες περπατούσα στον δρόμο και είδα τουλάχιστον 6 Πακιστανούς!!! Οχι εναν και δυο!

Δεν γινεται να τους ανακρίνουν για 10 μλερες ωστε να ομολογίσουν τι σχεδιάζουν? Πρέπει δηλαδή να μείνει όλη η δευτερεύουσα χώρις τριγωνάκια και Τερκενλή για να τους αναγκάσουμε να παραδεχτούν τα απαίσια τρομοκρατικά πλάνα τους?

Επιτέλους ζητάμε αντοτρομοκρατική πρόληψη ! Κύριε Νομάρχη αν περιμένετε μεχρι τις απόκριες και δεν τους πετάξετε οοοοοοοοοοοοοοοοολους στην Μακρονησο θα πέσετε θύμα τους. Στόχος τους είναι η αποδυνάμωση του λαϊκου σύγχρονου Ζορο-Τυροσούζα-Επιβήτορα ωστε να παραλύσει το προηγμένο κοινωνικοπολιτίκο μοντέλο και ο λαός απογοητευμένος απο την απουσία σας να βρει λύση στα βιβλία, το ιντερνετ, την φιλοσοφία και αλλα τερατουργήματα που χαρακτηρίζουν τον συγχρονο τρομοκράτη!

Επιτέλους βαλτε ενα τέλος στους σκεπτόμενους ανθρώπους. Ειναι απειλή!


υ.γ. στην φώτο αμφίβιοι πανκ καταδρομείς από το Πακιστάν μετά από επιτυχημένη επιχείρηση παράκαμψης των Μουσώνων μέσα απο το κέντρο της Βομβάης. Αποτέλεσμα να χαθούν τα ίχνη των εκπαιδευμένων cobra snakes που κράτησαν το ξενοδοχείο τοσες μέρες δίχως room service και κατάφεραν να ξεφύγουν απο τους έμπειρους κομάντος που τους περίμεναν στο lounge και ρεψεψιόν του ξενΑδοχειου πίνοντας scotch…

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: